ervaring Islive

Ervaring Islive webcamplatform

Ervaring Islive om een goed beeld te krijgen van mensen die al werkzaam zijn als webcammodel bij Islive, kun je hier hun ervaringen bij Islive na lezen.

ervaring Islive

Ervaring Islive op 01-11-2012

Mijn ervaring bij Islive, na enkele webcam platforms uitgeprobeerd te hebben, heb ik me aangemeld bij Islive. Dit was zeker niet mijn eerste keus, omdat de lage verdiensten mij afschrikte. Bij webcamplatforms in Amerika verdien je per minuut een stuk meer. Dit klopt ook alleen moet je dan wel in een prive show zitten. Dit lukt niet zo vaak omdat er heel veel mensen in de gratis chat blijven. Dit uren lang in de gratis chat iedereen vermaken, werd op den duur erg vervelend. Soms was het zo dat ik twee uur online was, maar alleen hele gesprekken voerde in de gratis chat. Dit was de reden dus om toch maar is Islive te proberen. De aanmelding ging erg makkelijk en snel, alles is in het nederlands en in euro’s wat ook een voordeel is.

De eerste dag dat ik online ging om het platform Islive te ontdekken kreeg ik gelijk veel mensen in de chat, alleen was ik onzeker of dit ook betaalde klanten waren. Na ongeveer twee uur chatten besloot ik dan ook om mijn inkomsten te bekijken en verrek het waren alleen maar betaalde mensen waar ik mee gechat had. Het bedrag wat je per persoon krijgt is dan wel laag, maar dit waren er zo veel dat ik meer verdiende dan in een prive chat, dus mijn eerste Islive ervaring was erg goed.

De dag erna had ik meer tijd om ervaring Islive op te doen, toen maakte ik 5 uurtjes waar ik € 131.75 mee verdiende, zonder 1 prive chat te hebben. Deze inkomsten voor een nieuw platform voor mij bevielen erg goed. Het grote voordeel was ook dat er veel mensen alleen maar kwamen om te praten, zodat de tijd erg snel ging.

Al bij al kan ik Islive aanraden, de verdiensten zijn dan wel lager per klant per minuut, maar je hoeft je niet gratis uit te sloven om eindelijk is een prive show te krijgen. Dit in totaal verdien ik hier een stuk meer en nog op een makkelijkere manier ook. Wat ook nog een voordeel is datje niet met je gezicht in beeld hoeft. Al bij al kan ik met mijn Islive ervaring zeggen dat je hier goed kunt verdienen als webcam model.

Ben je nog niet zeker of dit werk iets voor jou is lees dan eens de pagina webcam model worden