internet modeling ervaring

Informatie over internet modeling

Internet Modeling is een groot webcam platform in webcam modellen. Sinds 1998 hebben ze enkele best betaalde webcam modellen in de industrie. Deze site is geschikt voor vrouwelijke en mannelijke webcam modellen.

Direct aanmelden bij internet modeling klik dan hier

InternetModeling.com - Webcam Models Wanted!

Internet modeling beschikt over een netwerk van adult websites die bij elkaar meer dan 5 miljoen bezoekers per dag hebben. Sommige webcam modellen op dit webcam netwerk internet modeling hebben maar liefst een inkomen van 2.000 dollar in een dag (ja je leest het goed)! Dit is mogelijk omdat er zo veel dagelijkse bezoekers zijn, zodat modellen vaak veel betalende klanten in hun chatrooms in een keer hebben.

Hoeveel verdien je bij internetmodeling

Ze betalen modellen $ 0.80 per minuut voor elke klant in Premium Chat, en $ 1.00 per minuut voor Exclusieve Chat plus een wekelijkse bonus van maximaal 30%. Met Premium Chat kunnen er tegelijk meerdere betalende klanten in jouw chat box, dus als er bijvoorbeeld 10 klanten in zitten, dan verdien je $ 8,00 per minuut.

Als een gemiddelde verdienen webcam modellen hier $ 500 tot $ 1.000 per week als ze 20 tot 25 uur werken, sommige modellen verdienen nog veel meer. Ze hebben modellen die meer dan 2.000 dollar in een dag verdienen, dus wat je verdient is afhankelijk van jezelf.

De betalingen ontvang je wekelijks voor de week ervoor en de betaling is vanaf $ 0.01, dus je hoeft niet te wachten totdat je een bepaald bedrag hebt verdiend. Voor de betalingen via deze site, kun je ook het beste kiezen voor de betaling op je prepaid creditcard.

Weet je nog niet zeker of dit thuiswerk iets voor jou is, lees dan even de pagina met webcam model informatie.