meer verdienen als webcammodel

Meer verdienen als webcammodel

Meer verdienen als webcam model is mogelijk als je eenmaal op je gemak bent voor de webcam en je eerste € 200,00 online hebt verdient bij bijvoorbeeld een website welke hier staan opgegeven. Dan zul je vast en zeker iets denken in de trend van ‘dat was snel verdient’. Nu kun je denken deze snel verdiende € 200,00 ga ik er snel doorheen jagen, met de gedachte de volgende € 200,00 zal snel volgen. Maar dit kan ook anders!

Meer verdienen als webcammodel door te investeren

Namelijk zoals wat bijna elke zelfstandige doet….investeren om nog meer en sneller geld te verdienen. Dit kun je als webcam model doen door producten te kopen die omzet verhogend zijn. Je kunt dan denken aan een goede webcam zodat je HD beeld kunt leveren voor je klanten, dit zullen ze namelijk erg waarderen. Je verdient immers je geld met het uitzenden van beelden, zorg dan ook dat deze beelden van goede kwaliteit zijn. Een mooie verlichting set is ook een goede investering alleen vind ik deze zelf niet zo belangrijk als een goede webcam, daar je zelf ook redelijk goed het licht kunt regelen met goedkopere lampen.

Nu is een goede webcam of een verlichting set, echt alleen een uitgave die je nodig hebt voor het cammen. Maar bijvoorbeeld nieuwe lingerie is ook erg omzet verhogend, vooral als een klant speciaal naar iets vraagt, bijvoorbeeld een uniform of jarretels. Deze aankopen van lingerie hebben natuurlijk niet alleen betrekking op het cammen, het is mooi mee genomen om na loop van tijd een kledingkast vol te hebben hangen met mooie lingerie, die ook nog is zelf hun geld opbrengen. Als deze klant al een vermogen aan jou heeft besteed, dan is het een goed idee om aan zijn wensen te voldoen door zo iets te kopen, hierdoor zal het geld dat hij daarna aan jou besteed snel oplopen. Als er een klant is die vraagt of je een bepaald item in bezit hebt, die je niet hebt maar wel wil aanschaffen, kun je altijd vragen om de kosten te delen.

Goedkoop seksartikelen kopen voor het cammen

Een winkel die veel leuke lingerie en spannende outfits verkoopt voor zowel de man en vrouw, is de bij steeds meer mensen bekende Erotiek shop Willie. Deze winkel staat bekend door haar goede snelle service en constant nieuwe leuke spannende collectie en natuurlijk de erg lage concurrerende prijzen. Het makkelijke van deze online erotiek winkel is, dat je de deur niet uit hoeft voor je aankopen en als je voor drie uur besteld is het de volgende dag al in huis. De producten die je koopt worden bezorgt in een onherkenbare blanco verpakking, tevens staat Willie niet als afzender vermeld. Voor de bezorging kun je kiezen om het bij het door jou opgegeven adres te laten bezorgen, of je kunt het ophalen bij een andere winkel. Als je kiest voor thuisbezorgen en je bent toevallig niet thuis dan word het pakketje niet bij de buren afgeleverd. Dus al bij al een zeer discrete bezorg service. Mocht je nou iets besteld hebben wat je toch niet zo mooi vind, dan kun je gebruik maken van het 14 dagen retour recht.

Lingerie is niet het enige product waar je meer mee verdient als webcammodel

Wat ook een veel gestelde vraag van klanten is ‘heb je ook speeltjes’. Voor sommige mensen is dit iets nieuws en hebben geen seks speeltje in hun bezit. Hierdoor zul je sommige klanten kwijt raken, deze willen alleen iemand zien met een speeltje. Dit zul je snel ondervinden als je online bent. Voor het kopen van veilige seks speeltjes, kun je bij veel zaken terecht, maar natuurlijk is 50% goedkoper dan Pabo ook een goed alternatief. Deze speeltjes hoeven zeker niet duur te zijn, er is namelijk al een Willie vibrator nu voor 75ct. Je kunt waarschijnlijk wel begrijpen dat je deze kleine investering snel weer terug hebt verdient, je hoeft namelijk maar 1 extra tip van een klant te krijgen.

Webcam model werk tijdens menstruatie

De meeste webcammodellen hebben last van de maandelijkse periode wanneer het cammen net iets moeilijker wordt. Gelukkig kun je tegenwoordig gewoon doorgaan met geld verdienen al ben je ongesteld, dit kun je namelijk doen met speciale tampons. Deze tampons zijn zo ontworpen, dat je gewoon seks kunt hebben of natuurlijk cammen. Tevens zijn deze tampons ideaal om naar de sauna te gaan. De aanschaf prijs is aardig hoog, echter krijg je hier zoveel tampons voor, dat je het geld makkelijk terug kunt verdienen.

De tampons zijn er in twee varianten, echter zou ik voor de duurdere gaan. Daar het goedkope model soms moeilijk te verwijderen is. De duurdere tampons zijn niet alleen makkelijker te verwijderen, ze zitten ook nog eens beter en zijn makkelijk in te brengen. Kortom wil je geen geld laten liggen door gewoon door te cammen, bestel dan deze tampons.

Wil jij meer informatie over het werk als webcam model, lees dan eens de pagina webcam model worden.