nederlandse webcamsites

Nederlandse webcamsites

De meest populaire Nederlandse webcamsites

  1. Islive
  2. Bekijkwebcamsex.nl
  3. Xcams

Nederlandse webcamsites hebben het voordeel dat je kunt praten en typen in je eigen taal. Dit maakt het voor vele die de Engelse taal niet voldoende beheersen een stuk makkelijker om met klanten te communiceren. Een ander voordeel is dat je bij Nederlandse webcamsitesNederlandse webcamsites uitbetaald wordt in euro’s en dat er geen kosten gemaakt worden om het geld over te boeken. Bij buitenlandse webcamsites krijg je namelijk betaald in dollars waar je wisselkoersen over moet betalen en vaak ook nog eens transfer kosten. Ook heb je veel sneller beschikking over je verdiende geld bij Nederlandse webcamsites.

Een nadeel voor sommige webcammodellen is dat je bij Nederlandse webcamsites meer kans hebt om bekende tegen te komen dan bij buitenlandse webcamsites. Dit is natuurlijk wel zo echter kan je bijvoorbeeld bij IsLive er voor zorgen dat je onherkenbaar in beeld komt, dus zonder je gezicht te laten zien. Op deze manier blijf je onherkenbaar en profiteer je toch van de voordelen die een Nederlands webcamplatform te bieden heeft.

Verdiensten Nederlandse webcamsites

Soms kom je wel eens advertenties tegen op online marktplaatsen van de best betaalde webcamsite. Je kunt dan wel 5 dollar per minuut verdienen. Echter vertellen ze er niet bij dat bijna niemand zo veel gaat betalen voor een webcamshow. Natuurlijk kun je dan je tarief wel zo hoog zetten maar als je geen enkele klant hebt dan heeft dit weinig zin. Ook is het nadeel van deze webcamsites dat je eerst lange tijd in de gratis chat moet zitten om het voor elkaar te krijgen dat klanten gaan betalen voor een show.

Nederlandse webcamsites betalen per minuut dan een stuk minder maar je krijgt wel betaald voor ieder persoon die naar je kijkt. Dit kunnen ook meerdere personen ter gelijke tijd zijn natuurlijk. Op deze manier ben je niet de hele tijd bezig om klanten te verleiden om geld uit te geven, ze moeten namelijk eerst betalen voordat ze je überhaupt kunnen zien. Dit zorgt er voor dat de inkomsten op bijvoorbeeld IsLive een stuk hoger liggen dan buitenlandse webcamsites.

De verdiensten bij het Nederlandse webcamplatform Islive

Bij Islive krijg je voor iedere bezoeker die naar jouw webcamshow kijkt €0.18 per minuut (elke bezoeker is een betalende).

Dit betekend als je vijf bezoekers in je box hebt wat regelmatig voor komt, €0.90 (1.22 dollar) per minuut verdient. Het grote voordeel is dat je om de tien dagen uitbetaald krijgt en hier geen wissel of overboek kosten over hoeft te betalen.

Bij Islive kun je ook 1 to 1 vip shows geven, deze webcamshows geef je maar aan één persoon tegelijk en leveren je €0.72 per minuut op.