tips voor de webcamman

Een aantal tips voor de webcamman

Als webcammanl zijn de verdiensten niet zo hoog als webcam girl of als stellend die samen cammen, daar er gewoon weg, veel meer mannen voor webcam seks betalen dan vrouwen. In het algemeen is de erotische markt ook meer op mannen gericht. Maar dat wil zeker niet zeggen dat je als man niet leuk kunt verdienen met webcam seks.

Het enige nadeel als mannelijk webcam model als je meer dan € 1000,00 euro per maand wilt verdienen, je het echt moet hebben van homo of bi mannen. Vrouwen zul je echt wel tegen komen in je webcam chat als man zijnde, echter zal dit niet zo vaak gebeuren. Dit kunnen er natuurlijk meer worden als je langer aan het werk bent als webcam man, maar houd er rekening mee dat er aan het begin misschien 1 a 2 vrouwen bij je op de chat komen in het uur. Daar wil ik niet mee zeggen dat deze vrouwen dan ook echt veel geld betalen voor webcam seks. Vaak komt het voor dat het eerst lang praten is voordat je een betaalde show krijgt van een vrouw, maar zoals ik al zei, als je lang genoeg online bent kun je hier een ‘ klanten ‘ bestand mee krijgen, maar verwacht geen duizenden euro’s hiermee te verdienen.

Wil je nou als mannelijk webcam model wel veel geld verdienen door te cammen, dan zul je het toch van homo of bi mannen moeten hebben, deze groep geeft namelijk wel veel geld uit aan webcam sex. Het webcammen met mannen gaat natuurlijk een stuk makkelijker als je zelf ook homo of bi bent, maar er zijn genoeg hetero mannen die dit ook doen, daar de verdiensten goed zijn.

Waarvoor het voor een mannelijk webcam model een stuk moeilijker geld verdienen met webcamsex is

Als webcam man is het duidelijk te zien of je opgewonden bent of niet. Dit is een punt waar het voor vrouwen een stuk makkelijker is. Veel klanten verlangen dit wel te zien, maar de hele tijd opgewonden staan te cammen gaat gewoon weg niet lukken, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Tevens als hetero man zijnde, wordt het hem ook niet van de gedachte dat er andere kerels naar je aan het kijken zijn. Een goede tip is dan ook om gewoon naar een seks film te kijken, of gratis mee te kijken bij een vrouwelijk webcam model. Sommige mannen gebruiken hier middeltjes voor, maar of dat nou zo goed voor je is op regelmatige basis, lijkt me niet. Wat ook wel schijnt te helpen is een zo genoemde cockring, die bij de meest sexshops wel te verkrijgen zijn. Echter kan ik je hier voor Online sexshop Willie.nl aanbevelen, daar deze erg goedkoop is en een erg goede service heeft.

Wat ook nog een volgend probleem is voor een mannelijk webcam model, is het erg moeilijk om bijvoorbeeld 10 keer op een dag te komen. Sommige vrouwen zijn hier een ster in, misschien hebben ze er vaker op geoefend. Maar voor mannen is het natuurlijk een stuk moeilijker, daar er direct bewijs is. Wat ik is een keer op een forum voor het mannelijk webcam model heb gelezen is het gebruik van vloeibare zeep. Door dit buiten het bereik van de webcam op je hand te smeren en een goed geacteerd stukje van jou kant, kan dit geloofwaardig over komen. Denk alleen wel dat je hier een aantal maal mee moet oefenen eer je hier een ster in wordt.

Als laatste tip, kun je natuurlijk gewoon deze site lezen, daar veel dingen ook gewoon als mannelijk webcam model toe te passen zijn. Wat ik nog wel mee wil geven is dat je het natuurlijk gewoon is kunt proberen als mannelijk webcam model, door je aan te melden bij een webcam platform, om zo te zien wat er allemaal van je gevraagd wordt en zo te zien of het iets voor jou is. Als je er alleen maar vaak aan denkt om veel geld te verdienen als webcam model, dan verdien je natuurlijk nooit iets. Maar vanaf de eerste minuut dat je online bent als betaald mannelijk webcam model, maak je wel kans op een verdienste vanuit huis.