webcam model worden

Webcam model worden om veel geld te verdienen

Webcam model worden doe je natuurlijk om veel geld te verdienen. In deze economische slechte tijden zijn er steeds meer mensen die geld willen verdienen met het werk als webcam model. Omdat overal te zien is dat je erg veel geld kunt verdienen als webcam model gaan de meeste mensen er direct van uit dat ze duizenden euro’s per week verdienen, helaas lukt dit niet bij iedereen. Daarom kan het soms aan het begin erg

webcam model worden tips

vervelend zijn als je maar enkele honderden euro’s verdient, terwijl andere een veelvoud hier van verdienen. Om jou als beginnend webcam model een beetje op weg te helpen zal ik hier nog een aantal tips tonen zodat jij ook meer kunt verdienen met cammen

Jouw webcam profiel

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt wil je zo snel mogelijk webcam model worden. Hierbij dien je eerst een keuze te maken bij welke webcamwebsite je wilt gaan werken. Na het aanmelden wil men dan zo snel mogelijk van start om geld te verdienen met cammen. Hier is natuurlijk niets mis mee echter word er vaak vergeten om het webcam profiel in te vullen. Vaak staat hier een standaard niet veel zeggende tekst. Jouw webcam profiel is echter heel belangrijk daar klanten vaak eerst even op jouw profiel kijken wie jij bent en wat je allemaal doet. Het is dan ook aan te raden dat je even de tijd neemt om jouw webcam profiel volledig in te vullen, zorg er voor dat je aantrekkelijke teksten hebt samen met een aantal mooie foto’s.

Persoonlijke verzorging als webcam model

Klanten die een webcam model show willen bekijken gaan er vanuit dat de cammer er net zo uitziet als de foto’s. Zorg er dan ook altijd voor dat je er goed uitziet tijdens het cammen. Natuurlijk is het soms vervelend als je een uurtje wilt cammen om je helemaal op te maken maar beter doe je dit wel. Je weet nooit wat voor klant je tegenkomt in dat uurtje. Misschien kom je wel een klant tegen die vaak bij je lang wil komen na de chatsessie. Deze vaste klant zou je anders niet hebben als je er onverzorgd uitzag dat uurtje.

Mooie lingerie zorgt er ook voor dat klanten langer bij jou blijven. Denk bij de keuze van lingerie vooral aan de kleur, het liefst kies je geen huidskleur maar felle kleuren lingerie daar deze veel beter overkomen op het webcambeeld.

Vrolijke mensen zijn een leuker gezelschap

Dat vrolijke mensen een leuker gezelschap zijn klinkt er voor de hand liggend maar er zijn webcam modellen die dit wel eens vergeten. Als je met je gezicht in beeld komt zorg er dan ook voor dat je vaak lacht. Dit lachen kan soms erg vervelend zijn als je niet zo lekker in je vel zit maar probeer het toch te doen. Cam jij onherkenbaar dus zonder je gezicht in beeld zorg er dan voor dat je erg vrolijk over komt met het chatten en wellicht praten.

Praten als webcam model

Soms kan het makkelijker zijn om je microfoon uit te hebben vooral als je last hebt van omgeving geluiden of lastige huisgenoten. Het is helaas wel zo dat je een stuk meer verdient als je de microfoon aan hebt. Hierdoor binden de klanten zich veel sneller aan je en ze vinden het vaak erg opwindend om jou te horen. Ben je niet overtuigd dat geluid erg belangrijk is? Test dit dan maar eens bij je zelf, zet een spannende film op en zet dan het geluid is uit. Yes, idd. de film zal nu een stuk minder spannend zijn!

 Klanten aan je binden

Het meeste verdien je als webcam model aan vaste klanten, het is dan ook slim om klanten aan je te binden. Natuurlijk zorg je dat je altijd vrolijk bent tijdens het cammen. Wat je kunt doen om klanten te binden is om hun naam te onthouden, vooral als ze hun echte naam hebben verteld is het slim om deze op te schrijven samen met een aantal aantekeningen wat de klant zijn voorkeuren zijn en natuurlijk wat hij allemaal verteld. Het is namelijk een dikke afknapper voor de klant als je hem vergeten bent, dit zal je dan ook niet in dank afgenomen worden. Zorg er ook voor dat een bezoeker in jouw chatroom blijf hangen. Dit kan je doen met een leuke camshow maar ook door aandacht te geven aan een klant. Het is vaak zo dat je het meest verdient aan een klant die eenzaam is, door deze aandacht te geven zal je snel een vaste klant hebben. Aan eenzame klanten verdien je vaak meer dan klanten die snel een erotische show willen.

De werkplek van een webcam model

De werkplek van een webcammodel is ook een erg belangrijke factor tussen weinig en veel verdienen. Zorg er voor dat je een goede webcam hebt die mooi HD beeld geeft. Het liefst heb je ook verlichting op jezelf gericht, zelfs als je dag licht hebt dan is het verstandig om een sterke lamp op je te richten daar dit een stuk mooier webcam beeld geeft.

Naast de technische zaken is het ook belangrijk dat de webcam ruimte zelf netjes opgeruimd is en vooral niet te druk. Een te drukke ruimte zorgt er voor dat de focus niet op jou gehouden word, wat er weer voor zorgt dat de klant minder in de webcam show betrokken is. Heb je speeltjes die je gebruikt bij een webcam show dan kun je deze wel op de achtergrond neerzetten, dit zorgt er voor dat klanten er makkelijker naar vragen en zo weer meer tijd besteden in jouw chat room.

Vervelende bezoekers tijdens het webcammen

Zoals in het gewone leven heb je altijd vervelende of zelfs onbeschofte mensen. Deze kun je ook tegenkomen tijdens het cammen. Probeer zelf altijd netjes te blijven en als een klant zich echt niet gedraagt verwijder je deze gewoon uit jouw chatbox. Heb je met een onbeschofte klant te manen gehad, denk er dan niet te lang over na en laat je vooral niet van je stuk brengen. Gewoon weer gezellig door gaan met leuke klanten is dan ook het advies. Gelukkig zul je niet vaak dit soort klanten tegen komen  en zul je vooral leuke gezellige mensen in je chatbox tegenkomen.