webcammodel worden

Webcammodel worden doe je natuurlijk pas nadat je alles van dit vak hebt geleerd, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Hier onder staan vele vragen beantwoord die bij veel mensen opkomen als ze willen beginnen als webcammodel. Mocht het nou zo zijn dat jouw vraag er niet bij staat neem dan gerust contact met me op via het contact formulier op deze website.

Hoe kan ik geld verdien als webcam model?

Geld verdienen met webcammen kan door het vermaken van mensen over de gehele wereld. Deze mensen willen vaak vermaakt worden met een erotische show,  echter hoeft dit niet altijd zo te zijn. Maar zeker 80% van de mensen die een webcamsite bezoeken, komen hier voor seksueel vermaak. Dus je kunt er rekening mee houden dat je beter niet te verlegen bent om naakt voor de webcam te poseren of om zelfs jezelf te vingeren. Natuurlijk moet je dit kunnen zonder tegen zin, anders is het webcammen en webcam girl worden niet een plezierige bezigheid. Tevens zullen de mensen die naar jou komen kijken dit snel door hebben als je het met tegen zin doet.

Hoe gaat het webcammen te werk?

Er zijn verschillende websites die tegen betaling webcam vermaak aanbieden. Echter hebben deze camwebsites modellen nodig. Als jij je heb ingeschreven bij een chat platform en voor het eerst online gaat. Zult u zien dat er snel mensen in jouw chatbox komen. In deze gratis chatroom waar je begint, kun je kennis maken met potentiele klanten. Vind je een voorstel van een klant leuk om uit te voeren, dan kan de klant je mee nemen naar een prive chat. Op deze prive chat kan alleen de klant jou zien ( de klant betaald nu vanaf de eerste seconde), of er moeten andere mensen zijn die ook willen betalen voor jouw show ( op deze manier verdient je extra veel voor de zelfde show).

Het komt er eigenlijk op neer dat je in de gratis chat probeert mensen te verleiden om je mee te nemen voor een prive chat,  waar je geld aan verdient. Verder kun je in elke chatroom nog extra verdiensten realiseren door ‘tips’. Deze tips worden gegeven door klanten die jou waarderen, soms hoeft je hier niets speciaals voor te doen en krijg je deze tips als extra waardering van de klant.

Op sommige chat platforms kunt je ook betaald krijgen doordat klanten op genomen films van jou bekijken. Dit kunnen opgenomen chat shows zijn of zelf opgenomen beeld materiaal. Vaak kun je dan zelf bepalen hoeveel iemand moet betalen om een minuut van de door jou opgenomen show te bekijken. Op deze manier kun je op een passieve manier geld verdien, daar je niet zelf online hoeft te zijn om geld te verdienen.

Hoeveel geld zal ik gaan verdienden met cammen?

Dit is van te voren moeilijk te zeggen, natuurlijk adverteren al de chatsites met hoge verdiensten, dit is ook zeker mogelijk. Maar hier gaat ook tijd in zitten, het is namelijk niet zo dat je deze bedragen zo 1 2 3 zult verdienen per maand, als je haast niet online bent. Ben je echter vaak online en geef je ook aan in jouw agenda wanneer je online bent, dan zullen de inkomsten sterk gaan toenemen. Dit komt doordat klanten vaker met je kunnen chatten en zo ook vaste klanten worden en vaak bij je terug komen, of zelfs alleen online zijn als jij dat ook bent.

Om een toch maar een voorbeeld te geven welke verdiensten mogelijk zijn, zal ik een aantal bedragen laten zien van webcam girls die op een bepaalde site in de top 10 staan qua inkomsten. . Vaak zijn hier ook nog dag prijzen voor de eerste plek, dit varieert van € 50,00 tot €  300,00 extra op de verdiensten voor die dag.

Enkele verdiensten van top webcam modellen, houd er echter wel rekening mee dat deze ervaren modellen al een grote vaste klanten kring hebben opgebouwd en zeker twintig uur per week online zijn. Dus dit zijn zeker geen bedragen die je bij de start zal gaan verdienen, maar wel een indicatie van wat er mogelijk is met werk als webcam model.

Grootste verdiensten op een dag: € 4.982,00

Grootste verdiensten in een maand: €  17.358,00

Meeste geld aan tips verdiend in een dag: € 2.242,00

Nogmaals op deze bedragen kun jij je als mogelijk beginnend model zich niet blind staren, echter als je minimaal 20 uur per week online bent en er veel plezier in hebt. Kun jij er bijna zeker van zijn dat je zeker 10% van deze bedragen behaalt. Toch al zeker een leuk inkomen dat je zo vanuit huis kunt verdienen, zonder ervaring als webcam model. Veel mensen gaan er op den duur een sport van maken om zo veel mogelijk te verdienen, zodat ze na loop van tijd net zo veel verdienen als iemand met een directie salaris. Het is dus mogelijk om met enige inspanning een riant salaris te verkrijgen met uw webcam.

Voor de mannen onder ons, helaas verdienen de mannelijke webcam modellen in het algemeen minder dan de vrouwen, natuurlijk uitzonderingen daar gelaten. Maar de verdiensten zijn zeker hoog genoeg om er een goed betaalde thuis baan aan over te houden.

Camgirl worden en een verplicht aantal uren webcammen?

Nee dit hoeft niet, dit is nou het mooie van cammodel zijn. Je bent geheel eigen baas en bepaalt zelf hoeveel uur je online wilt zijn. Echter als je hier jouw hoofdinkomen van wilt maken is het aan te raden om vaste uren online te zijn en aan het begin aardig wat uurtjes online te zijn. Maar wil je dit modellen werk als leuk/opwindend tijd verdrijf gaan doen om een leuke bijverdienste te genereren dan kun je gewoon inloggen wanneer je er zin in hebt.

Is het zeker dat ik uitbetaald krijg met webcam werk?

Veel mensen zien de hoge verdiensten staan op de verschillende webcam sites en denken dit kan nooit waar zijn, dit zal vast niet vertrouwd zijn. Echter de bedrijven verdienen minstens net zo veel aan elke show van u. Dus ze zullen wel gek moeten zijn als ze het risico willen lopen als u naar een ander bedrijf/webcam site gaat. Daarom zijn de webcam bedrijven ook erg precies en op tijd met betalen.

Kan ik stoppen als webcam model als het toch niet iets voor mij is?

Natuurlijk kun je stoppen als webcam model wanneer jij dat wilt! Als het blijkt dat het toch niets voor jou is, kun je op ieder moment stoppen met webcammen. Je bent immers eigen baas. Het enige wat je hoeft te doen is niet meer online te gaan op de website. Vaak zul je nog een e-mailtje krijgen van het webcam platform in de trend van ‘jammer dat je niet meer online bent, we zouden het leuk vinden als je weer is online komt’.

Moet ik zelf zorgen voor bezoekers van mijn webcamshow?

Nee dit hoeft niet, de chat platforms zorgen zelf door middel van reclame voor klanten. De platforms die aangegeven staan bij Nederlandse webcamsites en buitenlandse camsites zijn een van de druk bezochte, dus hiermee ook goed betalende. Je kunt natuurlijk heel veel geld per minuut krijgen voor jouw webcam show. Maar als er niet zo veel bezoekers zijn dan verdient je niet zo veel.

Kan ik met iemand van het webcam bedrijf spreken als ik tegen problemen aan loop op de site?

Dit is zeker mogelijk, mocht je tegen problemen aan lopen dan kun je telefonisch, per life chat of per mail alle vragen stellen. De bedrijven die op deze site vermeld staan, hebben een uitstekende service.

Hebben buitenstanders toegang tot mijn prive gegevens met cammen?

Nee, de bedrijven die deze dienst aanbieden gaan erg voorzichtig met jouw prive gegevens om. Zo zal het ook nooit gebeuren dat een klant jouw prive gegevens kan raadplegen. Ook zullen je prive gegevens niet vrijgegeven worden aan andere bedrijven. Dit is een van de grote voordelen van het webcammen via de door mij op gegeven webcam sites.

Kan ik gebieden of landen blokkeren als webcam model?

Ja, dit kan bij sommige buitenlandse webcam sites. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je Nederland en Belgie blokkeert, zodat er geen bekende van je mee kunnen kijken op jouw chat of profiel. Op deze manier is de kans erg klein dat je buurman mee kijkt. Echter is het natuurlijk erg makkelijk als je wel Nederlanders toe laat, maar niet die gene uit de provincie waar je woont.

Kost het iets om cammodel te worden?

Het kost je niets om je aan te melden als cammodel. Alles wat je nodig hebt is een computer met webcam en natuurlijk een internet verbinden. Het is wel aan te raden als je al een leuk bedrag hebt verdient met cammen, te investeren in een goede webcam als je deze nog niet hebt. Dit is een kleine investering die jouw inkomsten positief zullen beinvloeden.

Is ervaring vereist om een webcam model te worden?

Dit is het mooie van webcam model worden, je hoeft geen ervaring te hebben. Het kan natuurlijk wel goed van pas komen als je goed met mensen overweg kunt.

Kan ik klanten zien met cammen?

Het is mogelijk dat je klanten kunt zien in een prive chat. Klanten kunnen hier zelf voor kiezen, echter als je dit liever niet wilt zien, dan kun je er voor kiezen dit scherm te verkleinen of weg te klikken. Het is echter wel aan te raden om wel het scherm in de gaten te houden, hier door kun je de klant beter aan jou binden, om zo in de toekomst meer aan hem/ haar te verdienen. En van tijd tot tijd zul je zeker niet het webcam scherm weg klikken, daar jij je dan zult afvragen wie wie vermaakt 🙂 .

Kan ik inschrijven als een webcam koppel?

Ja, dit is mogelijk. Er zijn voldoende mensen die graag naar een stel kijken. Dus leuk samen plezier hebben en er nog betaald voor krijgen ook. Dit kan voor jullie zelf natuurlijk een leuke ervaring zijn, als andere mensen de regie leiden.

Kan ik me inschrijven als mannelijk cammodel?

Dit is zeker ook mogelijk. Mannelijke webcam modellen verdienen gemiddeld minder dan vrouwelijke modellen, daar er minder mensen behoefte hebben aan een show van een man, maar er zijn door de mannen ook behoorlijke verdiensten mogelijk. Houd er wel rekening mee dat het merendeel van de klanten mannelijk zijn. Dus als je dit niet echt ziet zitten dan kun je er beter voor kiezen dat alleen vrouwen naar jouw show kunnen kijken. Echter zullen de verdiensten dan heel matig zijn.

Hoe oud moet ik zijn om webcammodel te worden?

Je moet minstens 18 jaar oud zijn om webcam model te worden. Dit zal ook gecontroleerd worden door middel van een kopie van jouw id kaart. Verder maakt leeftijd niet uit, of je nu 19 bent of 45, er zijn klanten genoeg voor verschillende leeftijdsgroepen.

Moet ik er uitzien als een top model om webcam model te worden?

Nee, dit is zeker niet nodig, er zijn genoeg lekkere meiden die geen top model zijn. Natuurlijk zal het wel in je voordeel werken als je er uit ziet als een top model, maar ook hier geld, zoveel mensen met ieder zijn wensen. Echt niet iedereen vind een top model opwindend, maar houd juist van de normale man of vrouw.

Moet ik mijn privé gegevens invullen om webcam model te worden?

Ja, dit is nodig voordat je kunt beginnen met het werken als cam model. Als je een webcamsite via deze site kiest om in te schrijven, dan heb je te maken met gerenommeerde bedrijven die er zeker van willen zijn dat je 18+ bent, tevens hebben de bedrijven jouw gegevens nodig om uit te betalen. De uitbetalingen worden alleen uitgekeerd op de rekening of creditcard van het model zelf. Je dient dus een kopie van jouw id bewijs te verstrekken zoals bij een gewone werkgever. Ook hebben de bedrijven jou id nodig om te zien uit welk land je komt, namelijk mensen uit bepaalde landen zijn uitgesloten om webcam model te worden bij veel webcam platforms, daar het in deze landen niet zeker is dat een model het werk vrijwillig wil gaan doen.

Kan ik niet beter via skype gaan cammen?

Mijn mening is dat je beter via een goed webcam platform kunt cammen voor geld in plaats van msn of iets dergelijks, tenzij je zelf kunt zorgen voor een veilige betaal manier als webcam model. Werken als webcam girl buiten een platform geeft naast de betaling vaak ook andere problemen. Sommige mensen vinden het zonde dat er een groot gedeelte van het geld dat een klant betaald bij de cam websites blijft hangen, daar het cam platform een groot percentage krijgt van jou verdiensten. Dit is natuurlijk ook normaal, daar ze hoge kosten hebben voor de site online te houden en veel bezoekers te trekken door middel van reclame en ook nog is zelf geld hier aan willen verdienen. Wat ik de grootste voordelen vind van het cammen via een platform zijn:

Je prive gegevens blijven onbekend bij de klant. Namelijk via msn kun je makkelijk iemands ip adres achterhalen. Je moet via msn ook de betaling zelf regelen, dit zal je door middel van je bankrekening kunnen doen zodat de klant direct jouw naam en woonplaats weten. Of mensen laten betalen via paypal, dit zou een goede keus kunnen zijn, echter als je een show hebt weggegeven voor 100 euro en je komt er achter dat de klant het geld terug heeft getrokken door gebruik te maken van de koper bescherming, zodat je niets over hou, dan baal je ook flink.

Zoals eerder genoemd maken de webcam sites waar je kunt cammen veel reclame, hierdoor komen er ook erg veel bezoekers op hun site, dus op deze manier heb je ook veel meer klanten dan dat je dit zelf via msn  zou doen. Er zijn nog meer voordelen om via een goed platform te chatten, maar dit zijn voor mij de meest belangrijke, echter heb jij de tijd en de behoefte iets extra te investeren, dan zijn er andere manieren om meer te verdienen als webcam model. Natuurlijk is de keus aan je zelf.

Zijn er dan geen veilige manieren om meer geld te verdienen met cammen met een platform?

Wat een veilige manier is om meer geld te verdienen met cammen is het aanmelden bij meerdere sites en dan gebruik maken van splitcam software. Als je dan online bent bij meerdere webcam sites dan heb je natuurlijk veel meer mogelijke klanten in de zelfde tijd. Op deze manier zul je per uur veel meer gaan verdienen. Kijk hiervoor wel even bij de regels van het platform of dit bij hun is toegestaan. Het enige nadeel wat je hier nog steeds mee hebt, is dat ieder webcam platform nog steeds een groot percentage verdiend aan jouw webcam shows. Daar ik zelf wel via webcam platforms werk, neem ik het verlies dat ik heb hierdoor voor lief. Er zijn echter wel mensen die meer geld verdienen door voor zich zelf te cammen. Als je hier meer van wilt weten, kun je het best kijken op  Voor je zelf webcammen zonder platform. Hier vindt je een link naar een andere website over geld verdienen met webcammen, waar je stap voor stap uitgelegd wordt hoe je meer geld kunt verdienen met je webcam, door voor je zelf te cammen.

Wat heb ik verder nodig om aan de slag te gaan als webcam model?

De camera is natuurlijk van groot belang voor het geld verdienen met webcammen. Voor het beginnen met geld verdienen met je webcam kun je gewoon gebruik maken van de standaard webcam die bij je laptop zit. Of als je deze niet hebt, gebruik maken van een goedkope usb webcam. Echter is het aan te bevelen om met u eerst verdiende geld als webcammodel, een kwalitatieve webcam aan te schaffen. Welke de meeste webcam/chat platforms kunnen aanbevelen is de Logitech Pro 9000 webcam. Deze kost zo’n € 60,00, maar dan heeft u wel een webcam die geschikt is voor het uitzenden van beelden in HD kwaliteit, dit zullen uw klanten erg waarderen.

Verlichting

De verlichting is van essentiële belang om het beeld van een basis webcam in betere video kwaliteit te veranderen.

Het hebben van fatsoenlijke verlichting zal klanten in uw ruimte houden. Niemand zal behoefte hebben om voor een show te betalen waar nauwelijks iets te zien is vanwege het slecht beeld, hoe goed de show ook is. Het hebben van de juiste verlichting kan het verschil betekenen tussen snel veel betalende klanten of uren lang wachten voor niets. Dus investeer wat tijd en of geld in een goede verlichting installatie, het zal u een positief resultaat opleveren.

Het is begrijpelijk als u begint als webcam model niet gelijk een professionele studio verlichting set wilt aanschaffen, maar als u al een x bedrag heeft verdient met web cammen dan is het zeker een goede investering. Wat u wel kunt doen zonder investering is er voor te zorgen dat uw webcam op oog hoogte bevestigd is, met achter de webcam een sterke lamp van zo’n 100W. Als u dit doet samen met het gewone kamer licht aan, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat de klanten u niet goed zien.

Moet ik ook belasting betalen als webcam model?

Ja, je moet belasting betalen over het geld dat je verdient als webcam model. De bedrijven waar je voor werkt houden deze belasting niet zelf in. Daar je bij hun geen dienst verband heb, moet je zelf de belasting opgave doen. Sommige modellen doen dit niet, maar vergeet niet als de belastingdienst jouw gegevens controleert en er achter komt dat je een inkomen heb genoten en daar geen belasting over betaald heb, moet je webcammodel wordenover het verdiende geld als nog belasting betalen plus een hoge boete. Dus het is verstandig om je inkomsten op te geven aan de belastingdienst. Natuurlijk mag je een bijverdienste hebben zonder belasting te betalen, maar de hoogte van dit bedrag is voor iedere persoon anders, daar er verschillende heffing kortingen zijn. Om na te gaan hoeveel jij mag bij verdienen als webcam model zonder belasting te betalen, kun je het beste zelf na gaan bij de belastingdienst. Of als je een uitkering geniet, vraag dan even bij de uitkerende instantie hoeveel je mag bijverdienen.